Over ons

Danslessen voor jong en minder jong

Dansstudio Art In Motion vzw is een plaats waar elke dansliefhebber terecht kan voor een degelijke danscursus op maat. Ons doel is het voorzien van kwaliteitsvolle danslessen voor iedereen die wil dansen of bewegen. Of je nu piepjong bent of al ouder, alleen voor de fun komt of graag professioneler te werk gaat. Bij Art In Motion hebben we het allemaal!

Bekwame docenten

Dans- en talentontwikkeling voor ieder uniek kind

In onze school besteden we graag tijd en zorg aan de persoonlijke dans- en talentontwikkeling van ieder uniek kind. Een trefpunt waar onze bekwame docenten, met een warm hart voor dans, hun eigen passie en deskundigheid wensen door te geven aan een nieuwe generaties danskunstenaars.

Creativiteit, kwaliteit en een stevige portie dansplezier staan bij ons voorop!

Onze visie

Een stimulerende omgeving voor alle leeftijden

Wij zijn toegewijd om dansers van alle leeftijden een stimulerende omgeving te kunnen bieden waar ze de kans krijgen om te groeien, bloeien en te excelleren in hun eigen unieke danskundigheid.

Wij moedigen al onze dansers dan ook aan om te streven naar excellentie in hun unieke leerweg naar dans, waar het beleven van plezier voorop staat, tijdens deze prachtige reis.

Praktisch

Onze werkwijze

Voor al onze danslessen werken wij met een vast uurrooster, kledingvoorschriften, en hanteren wij een vrij evenredig prijssysteem dat geldig is per seizoen.

Meer informatie