Lenne Sannen

Lenne is de jongste uit ons docententeam, maar zeker niet de minste!

Jarenlang vond je haar elke week uren en uren terug in de turnlessen SRG. Ze heeft dan ook een heleboel titels op haar palmares staan! Er waren tijden waarin je Lenne elk weekend internationaal aantrof op vele kampioenschappen wereldwijd. Mol mag trots zijn op deze getalenteerde dame. Dat zijn wij alleszins ook al vanaf dag 1!

Ook Lenne was er vanaf het prille begin in 2017 bij, initieel als danser, sinds kort ook als docent. Zij heeft binnen AIM de jongste ballerina’s onder haar hoede en leert hen op een speelse en creatieve manier de eerste ballettechnieken aan. Met haar grote kennis en achtergrond op vlak van SRG geeft zij een mooie aanvulling in onze balletinitiaties waar plezier altijd voorop blijft staan.

Momenteel studeert zij in Leuven, richting bio-ingenieurwetenschappen en combineert zij haar danslessen in Mol zowel uitvoerend als onderwijzend.

Met haar grote kennis en achtergrond op vlak van SRG geeft zij een mooie aanvulling in onze balletinitiaties waar plezier altijd voorop blijft staan.