Niels Verherstraeten

Sinds 2021 is Niels mee op onze AIMtrein gesprongen. Een mooie aanvulling in ons team. Niels is een danser en choreograaf afkomstig uit Geel.

Naast zijn studies als burgerlijk ingenieur, heeft hij zich altijd geïnteresseerd in dans en verdiept in verschillende stijlen: Ragga/Dancehall, Hip Hop, Afrikaanse dans en streetdance.

Naast het choreograferen, vind je Niels ook terug in de musical- en toneelwereld. Zo was hij te zien in Historalia Musicalspektakel: Albert 1, Kerstmusical: De Klokgeesten, hedendaags massaspektakel: Mol-in-Scène 2 en musicalspektakel: ZOO of Life. Daarnaast heeft Niels ervaring als danser bij missverkiezingen, modeshows en vertolkte hij de rol van Notenkraker in de voorstelling: ‘De Notenkraker’ in CC Hasselt van balletschool Harlekijn.
‘In mijn les mag je je verwachten aan snelle, explosieve, energieke dansbewegingen gecombineerd met tragere, sensuele danspassen. Altijd met de juiste attitude en vibe!”

In mijn les mag je je verwachten aan snelle, explosieve, energieke dansbewegingen gecombineerd met tragere, sensuele danspassen.Altijd met de juiste attitude en vibe!