Dorien Van Hees

Reeds 3 jaar deel van het leerkrachtenteam binnen AIM, maar met veel meer jaren ervaring op haar CV neemt Dorien, samen met Brent en Bauke een deel van de hiphoplessen op haar. Onze jongeren en jeugddansers kunnen zich in haar lessen uitleven.

Dorien vervolledigde haar bachelor toegepaste psychologie gevolgd door en Postgraduaat Integratieve Psychotherapie in Antwerpen. Overdag werkt ze als hulpverlener bij het CAW. Met haar open geest is ze heel ontvankelijk voor zowel haar dansers als haar teamgenoten, vrienden, vriendinnen, … Haar danspassie zit ondertussen meer dan 20 jaar diep geworteld in haar leefwereld. Als 3 jarige startte ze in 1996 samen met Carmen in een balletles in Mol bij ‘ballet in future’. Om vervolgens, niet veel jaar later, meer tijd door te brengen in de danszaal dan er daarbuiten. Ze maakte jarenlang deel uit van verschillende wedstrijdteams en volgt tot op de dag van vandaag nog steeds trouw elke les binnen ons AIM-aanbod.

“Dansplezier is voor mij heel belangrijk. En waaruit je dat plezier haalt, kan voor iedereen anders zijn. Iets technisch goed uitvoeren, je helemaal kunnen geven, opgaan in de muziek, genieten van een groepsvibe,… Wat ik hoop mee te geven, is een sfeer van positiviteit en tegelijk streven naar meer. En ook respect voor elkaar, in alle richtingen, dat vind ik ook een belangrijke waarde.”

Dansplezier is voor mij heel belangrijk. En waaruit je dat plezier haalt,kan voor iedereen anders zijn.