Britt Vandenbergh

Onze kleuters worden ondertussen al 4 jaar lang met heel veel liefde en geduld opgevangen in de lessen ‘kleuterdans’ olv hun favoriete juf Britt.

Haar liefdevolle uitstraling en creatief inlevingsvermogen maken dat onze jongste dansers heel graag naar haar lessen komen. Het is niet voor niets dat we in 5 jaar tijd van 1 naar maar liefst 5 kleuterlessen zijn gegaan. Wekelijks ontvangen wij zo’n 100 enthousiaste kleuters en daar draagt Britt zeker en vast haar grootste steen aan bij.

Het is niet vreemd dat Britt 8 jaar geleden koos voor de opleiding ‘kleuterjuf’. Overdag kan je haar terugvinden in de klas, waar zij momenteel alle kleuters uit het 3e kleuterklasje met veel toewijding laat leren, ontdekken, spelen en zichzelf zijn.

“Sinds mijn 4 jaar had ik al dansbenen. Ik begon met ballet, schakelde over naar SRG, om daarna toch maar snel terug voor dans te kiezen. Hedendaags, klassiek, hiphop, jazz, … ik deed het allemaal en ook nu dans ik nog graag binnen AIM. Dat ik het nu ook zelf door mag geven aan ‘onze toekomst’ vind ik heerlijk. Zolang ik ‘onnozel kan doen’ met de kleintjes, is alles oké! Niet te serieus. Laat me dat dus maar niet voor een groep volwassenen doen, die hebben hun speelsheid over het algemeen wel wat verloren.”

Haar liefdevolle uitstraling en creatief inlevingsvermogen maken dat onze jongste dansers heel graag naar haar lessen komen.