Michèle De Vocht

Michèle studeerde in 2015 af als leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie optie indoor aan de Thomas More hogeschool. Haar liefde voor sport en dans ontstond reeds toen ze nog zeer klein was.

Al van kleins af aan is Michèle wekelijks te vinden in verschillende danslessen. Zo danste zij jarenlang in competitief verband binnen diverse discoteams en behaalde ze daarmee vele prijzen. Later kwamen daar ook de stijlen hiphop, hedendaags, klassiek en jazz bij.

Op dit moment werkt Michèle als leerkracht LO aan KOSH Herentals waar zij samen met haar vriend, zoontje Phil en pluszoontje Joe ook woont. Binnen AIM staat Michèle centraal voor alle groepslessen van onze workouts waar zij het allerbeste in alle leden naar boven haalt.

“Ik heb al in verscheidene fitnesscentra groepslessen gegeven, maar ik heb ook een enorme passie voor dans. Deze verwerk ik graag op een creatieve manier in mijn groepslessen. Ik hou er van om mensen te motiveren naar een gezonde levensstijl en haal zelf ook heel veel voldoening uit mijn lessen. Het lesgeven zelf geeft me extra motivatie om tot het uiterste te blijven gaan.”

Ik hou er van om mensen te motiveren naar een gezonde levensstijl en haal zelf ook heel veel voldoening uit mijn lessen.