Start seizoen 2021 – 2022

Het is bijna zover: op maandag 6 september gaat ons 5e seizoen van start. Vijf jaar AIM dat vraagt om een feestje. En laten we hopen dat het mogelijk zal zijn. We hebben allerlei plannen om dit 5e seizoen met jullie nóg mooier te maken.

Sommigen waren er vanaf de start in 2017 bij, maar velen kwamen ook doorheen de jaren mee op onze trein terecht. We sloten iedereen telkens vanaf les 1 in ons hart. Ons doel was vanaf dag 1 een community te vormen waarin niet enkel het dansen centraal staat, maar vooral de weg ernaar toe. De omgang met onze dansers, hun welzijn en ook de interactie met de ouders. Dat laatste hebben we het afgelopen jaar omwille van de maatregelen ontzettend hard gemist. We zijn dankbaar dat we – desondanks de pandemie – elkaar altijd zijn blijven vinden. Op naar een nieuw, spetterend seizoen!

Proeflessen

Sommige dansers staan geregistreerd voor een proefles. Indien je na jouw proefles graag wil terugkomen, moet je jezelf via ledenbeheer inschrijven. Dit kan via onze website onder het kopje ‘inschrijven’.

Enkel wanneer je inschrijft via ledenbeheer ben je verzekerd in onze danslessen.

Voor lessen die reeds volzet zijn, kan geen proefles meer worden gevolgd.

Dansen in tijden van corona

  • geen limiet op aantal dansers
  • contact mag
  • densiteitsregels zijn niet langer verplicht.
  • kleedkamers en douches mogen open.
  • geen mondmaskerplicht tijdens dansen
  • voor en na het sporten blijven de algemene regels van kracht wat betreft mondmaskers, ontsmetting, 1,5 meter, …
  • Bij verstrengingen wordt er telkens een alternatief voorzien, hetzij online hetzij uitgesteld

Onze locaties

  • Grote zaal / zaal 2 = Gasstraat 9 (het nieuwste gebouw van Sint-Lutgaris). Wanneer je voor het gebouw staat zie je een grote fietsenstalling. Langs hier ga je naar binnen en steek je de binnenplaats over. Je neemt de 2e glazen deur aan je rechterkant en vervolgt de weg naar boven. Hier kom je uit in de danszaal.
  • Kleine zaal / zaal 1 = Gasthuisstraat 3 ook wel Heldenstraat sinds 2021 (het gebouw tegenover het ziekenhuis van Mol). Je betreedt het gebouw langs de zijkant via de grote ijzeren poort (gelegen tegenover de oude spoeddienst). Daar wandel je de binnenplaats op en neem je de grote ijzeren deur waar je oploopt onder het afdak (naast de drankenautomaat). Als je binnenkomt neem je het kleine trapje aan je linkerkant en kom je uit in de kleine zaal.
  • Site den Uyt = Rode-Kruislaan: sinds dit seizoen vinden sommige lessen ook hier plaats in de spiegelzaal. Auto’s kunnen gratis geparkeerd worden op de ruime parking. Inkom betreden en doorwandelen tot het einde van de gang.
Terug naar de blog