Jaarlijkse dansvoorstelling 7 & 8 mei 2022 CC “t Getouw

Deel 1 van ons seizoen is vlekkeloos van start gegaan. De afgelopen 2 seizoenen was het anders, maar normaal gezien organiseren we naar jaarlijkse gewoonte ons jaarlijks optreden. Dit seizoen staat “AIM 5.0.” gepland voor 7 en 8 mei 2022. Houd deze data dus zeker en vast vrij in jullie agenda.

Mogen wij jullie alvast vragen om ons vóór 31/12/2021 te laten weten indien je niet kan meedoen met het optreden. Bij geen respons, gaan wij ervan uit dat alle dansers gewoon meedansen in de voorstelling. Belangrijk om weten: je moet beide dagen kunnen deelnemen.

Wie danst mee tijdens welke voorstelling?

We organiseren 5 toonmomenten: een ochtendvoorstelling, een middagvoorstelling en een avondvoorstelling op zaterdag 7 mei en een ochtend en middagvoorstelling op zondag 8 mei. Tijdens de ochtendvoorstelling dansen enkel en alleen onze kleuters en enkele selectiegroepen mee. Dit is een verkorte voorstelling zonder pauze. Tijdens de middagvoorstelling dansen alle dansers vanaf het eerste leerjaar me en tijdens de avondvoorstelling dansen enkel de dansers vanaf het 1e middelbaar mee.

Repetitiedata

Het is voor alle dansers belangrijk dat ze op voorhand alvast samen het podium hebben kunnen verkennen in kostuum en met de juiste belichting. We willen jullie als ouders en dansers alvast bedanken voor jullie inzet en engagement tijdens deze repetitiedagen.

  • Zaterdag 30 april 2022 = repetitie podium (elke groep krijgt 20 minuten podiumtijd) alle groepen. Het uurrooster volgt in deel 2.
  • Dinsdag 3 mei 2022 = repetitie podium jeugd & adolescenten
  • Woensdag 4 mei 2022 = repetitie kleuters, kids & jongeren
  • Vrijdag 6 mei 2022 = generale repetitie alle groepen op het podium
Terug naar de blog