Yoga lessen

Yin yoga & meditatie

In deze les staan mind, body & mindful movement centraal. Yin yoga is inmiddels een populaire vorm van yoga geworden. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. In eerste instantie zijn de houdingen bedoeld om langer in de Lotushouding te kunnen blijven mediteren, maar het is vooral fijne lichaamsbeweging voor wie een zittend beroep heeft.

Tijd nemen voor je lijf staat in deze les centraal. Alle posities worden langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Elke les wordt ook afgesloten met een meditatie-moment.

HathaVinyasa yoga

Deze yoga vorm is vooral geschikt voor de Yogi die zich graag met het lichamelijke deel van de Yoga bezighouden, en minder met het geestelijke- en religieuze deel.

In deze les richt Hauke zich vooral op het combineren van alle verschillende soorten oefeningen binnen de Yoga. Door deze mix van oefeningen ben je steeds bezig met een gevarieerde oefeningenpalet. De kracht van deze variatie is dat de spieren telkens op een andere manier moeten worden ingezet. Dit zorgt ervoor dat de spieren geprikkeld worden om sterker en/of flexibeler te worden.

Ben jij dus iemand die zich graag bezighoudt met het fysieke deel van de yoga en wel graag wat uitdaging zoekt? Probeer dan een keer een lesje van onze Power yoga!

Aanmelden voor GRATIS proefles
yoga

Geestelijk of religieus connectie maken met je lichaam, of liever pittig met focus op het fysieke aspect? Kies de stijl die bij jou past!

Les Zaal Dag Uur Docent Prijs
Yin yoga (+ mindful meditation) 1 dinsdag 20u00 – 21u00 (+ 21u30) Hauke

Serie €130

10BK €110

Drop-in €15

Yoga-reis (+movement meditation) 1 donderdag 20u15 – 21u15 (+ 21u45) Hauke

Serie €130

10BK €110

Drop-in €15