Soepverkoop ten voordele van onze eindejaar voorstelling & winactie twv €175

Jammer genoeg draaien we al 2 seizoenen zonder onze geliefde eindvoorstelling met onze dansers. Als alles goed blijft gaan, brengen we daar op 7 en 8 mei 2022 verandering in!Behalve dat dit een super waardevol moment is aan het einde van elk seizoen voor onze leden waarin al hun harde werk bekroond wordt met een spetterend dansweekend, is het ook voor ons als club een waardevol moment waar we inkomsten genereren die we wederom kunnen integreren in onze clubwerking…Corona stak daar tot 2 jaar toe een stokje voor… Jullie kunnen je inbeelden hoe hard we uitkijken naar deze eindvoorstelling!

Wil jij ons een stapje dichter brengen bij de voorbereidingen van onze show (denk aan alle kostuums, aankleding, huur schouwburg, video en montagewerk,…)? Dan kan je ons steunen door een litertje (of meer) lekkere soep te kopen. Bovendien koppelen we er een heuse WINACTIE aan (zie onder).

 

We hebben de keuze uit:

  • Aspergesoep (vegetarisch)
  • Groentebouillon (vegetarisch)
  • Lentesoep met balletjes (kippenbouillon + groentjes + balletjes)
  • Tomatensoep met balletjes

Prijs per pot (1 liter) = €5,00

Bestellen doe je eenvoudig door het formulier in te vullen via onderstaande link. Bestellingen kunnen worden doorgegeven tem zondag 6 maart 2022. Betalen kan via overschrijving of contant op de dag van afhalen op zaterdag 12/03/22. (concrete info afhaalmomentzie link / invulformulier).

LINKSoepverkoop Dansstudio AIM (google.com)

Fijn om te weten:

  • De soepen worden vers geleverd op zaterdag 12/03 en zijn 3 dagen houdbaar
  • Je kan de soepen ook invriezen (tot 3 maanden houdbaar in vriezer)

Winactie

Bovendien strooien we met prijzen! ?

Het lid dat het meeste liters soep verkoopt, wint een waardebon van maar liefst €100 voor het volgen van een danscursus op jaarbasis in seizoen 2022 – 2023. En omdat we 1 winnaar zelf ook jammer vinden geven we aan de 2e beste soepverkoper een bon van €50 en zelfs het lid dat 3e eindigt ontvangt een waardebon van €25.*

 

*het gewonnen bedrag is enkel en alleen inwisselbaar voor een cursus op jaarbasis voor seizoen 22-23 en niet inwisselbaar in contanten.

 

Mogen de beste soepverkopers winnen (of degenen met de grootste diepvries?) !!!

Blijf op de hoogte!

Psssst…

Zoals gezegd wordt dit 5e jaar een zeer bijzonder jaar… Er staat een grote verrassing op ons programma. Met een beetje geduld, hopen we dit binnenkort met jullie te kunnen delen! Wil je als eerste op de hoogte zijn van dit nieuws? Volg ons dan zeker op facebook en instagram. 

Terug naar de blog